Boscos i empreses responsables

Els boscos tenen un paper fonamental per al Medi Ambient, la població i l'economia.

 

A més d'alleujar els efectes del canvi climàtic i els desastres naturals, representen algunes de les àrees biològiques més riques de la Terra. També proporcionen aliments, matèries primeres renovables per a molts dels nostres productes i mitjans de vida per a milions de persones.

Cerqueu l'etiqueta PEFC per ajudar a protegir els boscos i mantenir l'ocupació a la Catalunya rural.

Una de les maneres més senzilles com podeu ajudar a protegir els nostres boscos és buscar l'etiqueta PEFC en els productes, estareu ajudant a protegir el bosc i mantenir l'ocupació a les zones rurals, prop de 31.000 persones a Catalunya treballen en el sector, és una feina que garanteix la conservació de la biodiversitat, manté la població a les zones rurals, protegeix els boscos dels incendis forestals i col·labora en contra del canvi climàtic.

Quan vegeu l'etiqueta PEFC en un producte, significa que prové d'un bosc certificat per PEFC (només el material d'origen forestal dins el producte). Un bosc amb certificació PEFC és un bosc que es gestiona d'acord amb els requeriments ambientals, socials i econòmics més estrictes. Un bosc que persistirà per a futures generacions.