NOTÍCIES

5 febrer 2018

La gestió forestal sostenible és fonamental per a la millora dels hàbitats i la biodiversitat La certificació forestal juga un paper fonamental en la conservació i el manteniment del territori, el foment de la biodiversitat, la mitigació del canvi climàtic, l'ocupació verda i el desenvolupament rural.

La certificació forestal PEFC a Espanya compta amb 2.440.331 hectàrees de muntanya certificada gestionades de manera responsable per 43.727 silvicultors, propietaris i gestors forestals....
Llegeix més
PEFC Espanya publica la memòria d'activitats 2020 2020 ha estat un any incert marcat per la situació excepcional de pandèmia i que ha suposat una obligada adaptació a les condicions i restriccions sanitàries causades per la Covid-19. No obstant això, la resiliència de tots els agents de les diferents baules de la cadena de valor forestal ha estat extraordinària i imprescindible... Llegeix més Nota Informativa sobre els plecs tècnics de licitacions de subministrament de biomassa Es publica nota informativa per aclarir conceptes en els plecs tècnics de condicions per a licitacions de biomassa a Catalunya. Llegeix més PEFC llança el Concurs de Fotografia “Cuidem els Boscos” PEFC llança el Concurs de Fotografia 2021 “Cuidem els Boscos”, dirigit a totes les persones que vulguin aproximar-se a la natura per a compartir, mitjançant una fotografia, la seva perspectiva més personal dels boscos i les activitats humanes lligades a ells.

En el concurs, que acaba el pròxim el 5 de juny coincidint amb...
Llegeix més
El portal Ruralcat, del Departament d’Agricultura de la Generalitat, publica una guia de la certificació PEFC a Catalunya. Aquest monogràfic dedicat a la certificació PEFC vol servir com una guia d’ajuda per als consumidors, les empreses transformadores de la fusta i també la propietat forestal per entendre la importància de poder garantir els productes d’origen forestal sostenible i alhora fer valer els nostres boscos.

El segell PEFC assegura que el producte prové d’una...
Llegeix més

La gestió forestal sostenible és fonamental per a la millora dels hàbitats i la biodiversitat

07/06/2021
La certificació forestal juga un paper fonamental en la conservació i el manteniment del territori, el foment de la biodiversitat, la mitigació del canvi climàtic, l'ocupació verda i el desenvolupament rural. La certificació forestal PEFC a Espanya compta amb 2.440.331 hectàrees de muntanya certificada gestionades de manera responsable per 43.727 silvicultors, propietaris i gestors forestals. Aquestes xifres suposen un increment net de 16.969 noves hectàrees i del 4,43% de silvicultors actius en el primer quadrimestre de 2021, reflectint així l'efectivitat de la certificació per al foment del valor afegit que suposa la gestió activa i aprofitament sostenible dels boscos.

PEFC Espanya publica la memòria d’activitats 2020

31/05/2021
2020 ha estat un any incert marcat per la situació excepcional de pandèmia i que ha suposat una obligada adaptació a les condicions i restriccions sanitàries causades per la Covid-19. No obstant això, la resiliència de tots els agents de les diferents baules de la cadena de valor forestal ha estat extraordinària i imprescindible per a continuar creant un món més sostenible i equilibrat en termes socials, econòmics i mediambientals i, per això, en aquesta Memòria ressaltem la seva labor per a continuar creixent tots en sostenibilitat.

Nota Informativa sobre els plecs tècnics de licitacions de subministrament de biomassa

26/05/2021
Es publica nota informativa per aclarir conceptes en els plecs tècnics de condicions per a licitacions de biomassa a Catalunya.