Celebrem el Dia Internacional dels Boscos amb una iniciativa especial per a tota la família

21 març 2024
Consulta pública: Sistema de certificació forestal espanyol
18/03/2024
Document_Memoria_Anual_PEFC_Cataluya
PEFC Catalunya presenta la seva Memòria Anual de l’any 2023
25/03/2024

PEFC Catalunya s'uneix a la Celebració del Dia Internacional dels Boscos amb una iniciativa especial per a tota la família

Barcelona, 21 de març de 2024 - El Dia Internacional dels Boscos és una ocasió significativa per a reflexionar sobre la importància d'aquests ecosistemes vitals per a la salut del planeta i el benestar humà. En PEFC Catalunya, estem compromesos amb la promoció de la gestió forestal sostenible i la protecció dels nostres boscos, i per això ens unim a aquesta celebració mundial amb una sèrie d'activitats especials per a tota la família.

"Uneix-te a nosaltres en la celebració del Dia Internacional dels Boscos! Descàrrega el nostre Llibre d'Activitats PEFC per a nens i participa en el nostre sorteig en xarxes socials per a tenir l'oportunitat de guanyar un premi exclusiu"

En aquesta jornada tan rellevant, ens complau anunciar el llançament del nostre exclusiu Llibre d'Activitats PEFC per a nens. Dissenyat per a educar i entretenir als més petits, aquest llibre ofereix una experiència interactiva que els submergeix en el fascinant món dels boscos i la naturalesa. Amb jocs, exercicis educatius i passatemps divertits, els nens podran explorar la biodiversitat forestal, aprendre sobre la importància dels arbres i descobrir com poden contribuir a cuidar el nostre entorn natural.

A més, com a part de la nostra celebració, estem emocionats d'anunciar un emocionant sorteig en les nostres xarxes socials. Tens l'oportunitat de guanyar un dels 10 portallapis certificats PEFC i CATFOREST! Aquests portallapis no sols són pràctics per al dia a dia, sinó que també representen un compromís tangible amb la gestió forestal sostenible i la conservació dels nostres boscos.

La nostra iniciativa no sols busca celebrar la bellesa i la importància dels boscos, sinó també fomentar la consciència ambiental i promoure la participació activa de les famílies en la protecció i conservació dels nostres recursos naturals.

Uneix-te a nosaltres en la celebració del Dia Internacional dels Boscos! Descàrrega el nostre Llibre d'Activitats PEFC per a nens i participa en el nostre sorteig en xarxes socials per a tenir l'oportunitat de guanyar un premi exclusiu. Junts, podem marcar la diferència en la preservació dels nostres boscos per a les generacions futures.

Per a obtenir més informació sobre com celebrar el Dia Internacional dels Boscos amb PEFC Catalunya, visita les nostres xarxes socials i el nostre lloc web oficial. T'esperem!