Jovi Cosmetics: Llapis Sostenibles amb Certificació PEFC

8 juliol 2024
Webinar de PEFC Españnya
PEFC et convida al Webinar “Nou reglament Europeu EUDR contra la Desforestació”
01/07/2024
Arbre pi pinyer
Una nova investigació millora la resistència del pi pinyer i el freixe al canvi climàtic i les plagues
16/07/2024

Jovi Cosmetics: Llapis Sostenibles amb Certificació PEFC

La marca JOVI, coneguda mundialment per la seva icònica plastilina des de 1939, ha ampliat el seu llegat al sector cosmètic amb Jovi Cosmetics. Encara que aquesta divisió és menys coneguda, ha estat un actor clau en la fabricació de llapis cosmètics per a tercers des de 1945. Aquests productes es troben en el mercat baix diverses marques, beneficiant-se del coneixement i tecnologia de JOVI en la fabricació de llapis escolars.

Des de llavors, les fórmules cosmètiques han evolucionat considerablement, adaptant-se a les noves tendències i necessitats del mercat. No obstant això, un element ha romàs constant: la fusta.

La gran majoria de llapis cosmètics continuen sent els de fusta. I la millor fusta per a la producció de llapis cosmètics és la fusta de cedre californià, per ser de gran qualitat, tenir una suau olor de bosc, un bonic color i unes vetes subtils.

En Jovi Cosmetics, fa ja alguns anys que apostem per desenvolupar fórmules naturals i veganes, per a alinear-nos amb les tendències de mercat.

En línia amb aquests valors i en un pas cap a la sostenibilitat forestal, l'any passat vam apostar per implantar la certificació PEFC en cadena de custòdia, garantint l'origen sostenible de la fusta dels nostres llapis per a assegurar als nostres clients que la fusta que usem en Jovi Cosmetics compleix amb les regulacions internacionals i no compromet el medi ambient ni els drets socials en la seva cadena de subministrament. D'aquesta manera aconseguim traçar la fusta des del bosc, fins al seu punt de venda, on també es troba el segell PEFC.

"En Jovi Cosmetics, fa ja alguns anys que apostem per desenvolupar fórmules naturals i veganes, per a alinear-nos amb les tendències de mercat."

Quins beneficis obtenen els nostres clients afegint la certificació PEFC en els seus productes?

La certificació PEFC ens permet col·laborar en la gestió responsable dels boscos del nostre planeta, una raó més que suficient per a sol·licitar aquesta certificació.

A més, aquesta certificació permet que les persones que treballen en l'empresa estiguin satisfetes de pertànyer a una entitat amb aquests valors i en Jovi Cosmetics creiem fermament que això beneficia directament l'empresa també. Igualment, la certificació PEFC millora el valor de la marca en veure's relacionada amb la protecció del nostre planeta, la qual cosa és un avantatge competitiu que es tradueix en una major reputació i més vendes.

Jovi Cosmetics compta amb la certificació PEFC mostrant el seu compromís amb els boscos i oferint als clients productes d'alta qualitat que respecten i protegeixen el nostre planeta.