Per Rafel Muria, gerent de Mel Muria: “Com a empresa innovadora, estem molt contents
de ser els primers a crear una mel pionera no sols a casa nostra, sinó a tot Europa. I com a empresa compromesa amb l'entorn i de consciència i filosofia ecològica, ja fa temps que estem aplicant tots els avenços que estan a les nostres mans per assolir la màxima
sostenibilitat”.
Darrerament, l’empresa també ha creat una innovadora línia de caramels de mel ecològica amb envàs 100% compostable, única en l’àmbit mundial. L’equip de Mel Muria també treballa per aconseguir el malbaratament zero: filosofia que fomenta el redisseny en la fabricació de productes que siguin fàcilment reutilitzables i que no deixin residus al planeta.
Precisament el tema del Dia Internacional dels Boscos d’enguany, celebrat el 21 de Març, són el consum i la productes sostenibles, per tal de fomentar els productes que provenen dels boscos. En aquest sentit l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO) ha proposa vuit punts claus per a la supervivència dels boscos: