PEFC participa en Liber 2022

3 octubre 2022
XI Jornada BioEconomic- Sitges 2022
26/09/2022
PEFC Catalunya crea el primer dossier de comunicació per les empreses
17/10/2022

Bon dia!

PEFC et convida a Liber2022 una nova edició que reprèn el caràcter presencial i que se celebrarà del 5 al 7 d'octubre a Barcelona.

Liber celebra 40 anys impulsant el negoci i la internacionalització del llibre, enguany, el sector del llibre es retroba presencialment a Barcelona per a continuar generant contactes professionals, oportunitats comercials i coneixement compartit.

"La fira internacional de la indústria del llibre que reuneix negoci, contactes professionals i coneixement pràctic. Participa i amplia la teva projecció i vendes en els mercats europeus i llatinoamericans."

Autors, editors, agents, distribuïdors i representants institucionals, conformaran la delegació que viatjarà a l'octubre a Barcelona per a tendir un pont comercial i cultural amb Espanya en el marc de la fira. Durant tres dies, professionals del sector del llibre de 19 països hispanoparlants, i una representació del segment en espanyol de la indústria editorial estatunidenca, compartiran les seves experiències al voltant del llibre i la lectura en els diferents escenaris disposats en el recinte firal. Al mateix temps, Liber suposarà per a la narrativa colombiana una via d'accés a mercats emergents en la resta del món a través de la traducció.

En aquest sentit, cal destacar que els compradors i prescriptores d'interès prioritari convidats directament per Liber a través dels seus programes d'internacionalització, així com els expositors i visitants que ho desitgin, podran mantenir una agenda d'entrevistes amb la delegació colombiana en el marc de la fira.

El dijous, 6 d'octubre, de 11h a 12h, PEFC organitza la taula rodona “Present i futur de la cadena de valor del paper sostenible. Deixa una bona impressió PEFC” per a dialogar sobre la situació i metes de cadascun de les baules de la cadena de subministrament del llibre en paper, des dels boscos i la fabricació del paper, fins a la impressió, edició i distribució.

La sessió s'estructurarà entorn dels següents temes:

· Reptes i oportunitats del sector paperer en el camí cap a la sostenibilitat. Elisabet Alier, presidenta de l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL).
· Innovació i sostenibilitat en el sector gràfic. Elisenda Romanyà, Gerent d'Impremta Romanyà Valls.
· Claus per a la gestió de la sostenibilitat en el sector editorial. Juan Mera, Director de Supply Chain – Àrea Corporativa d'Operacions Grupo Planeta: Ana Belén Noriega, Secretària General de PEFC España

Registra't en el formulari de la pàgina web de manera gratuïta abans del 30 de setembre.

T'esperem!