PEFC Catalunya crea el primer dossier de comunicació per les empreses

17 octubre 2022
PEFC participa en Liber 2022
03/10/2022
Liber 2022: Deixa una bona impressió PEFC
25/10/2022

L'equip de PEFC Catalunya presentem el nou dossier de comunicació!

Aquest dossier s'ha creat amb l'objectiu de poder facilitar a tots els membres i empreses, informació i dades rellevants, per ajudar i facilitar la comprensió de tots els processos de transformació que certifiquem, com es verifica la traçabilitat del producte, i poder resoldre alguns dubtes.

El dossier de comunicació està creat amb diferents apartats; saber qui som PEFC Catalunya i què fem, els nostres objectius com a entitat, les nostres dades, informació sobre el procés de certificació i com utilitzar el segell PEFC, i, per últim “casos d’èxit” on s’han destacat alguns dels col·laboradors que en aquests últims anys s’han afegit a la família PEFC com una garantia de gestió forestal sostenible.

"L’objectiu de PEFC és assegurar que els boscos del món es gestionin responsablement, i, que les seves funcions estiguin protegides per a les generacions presents i futures."

Avui, dilluns 17 d'octubre de 2022PEFC Catalunya ens hem posat en contacte amb totes les empreses i membres per poder-los facilitar el nostre nou dossier de comunicació, acompanyat d'una sèrie de recursos gràfics que podran utilitzar per promocionar, compartir i gestionar tant les seves xarxes socials, en el àmbit intern de l'empresa o com a suport.

Tot i això, fem públic el dossier en la nostra pàgina web, per tal de poder informar a totes les persones que tinguin un interès real en saber qui som, els nostres valors, objectius, en què consisteix la Cadena de custòdia... i molta més informació que trobareu recopilada i resumida en unes pàgines.

Esperem que serveixi, sigui de gust llegir-ho i ajudi a comprendre la nostra funció i alguns dels nostres principals propòsits. Moltes gràcies a tots i totes per la confiança dipositada sobre nosaltres!

 

FES UN PEFC!

Ja podeu descarregar-vos el dossier de comunicació de PEFC Catalunya