PEFC Catalunya a la Fira de l’energia i la construcció sostenible

13 febrer 2023
Incendi a les aigües del Mediterrani: Paisatges marins calcinats
06/02/2023
Protegim els boscos: Reduir, reciclar, reutilitzar i certificar
28/02/2023

El mes de febrer del 2023 se celebrarà la segona edició de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenibles, FECS, on es reunirà el teixit empresarial dels sectors relacionats amb la producció d’energia sostenible i la bioconstrucció.

La creixent inquietud i interès per promoure l'aprofitament d'energies renovables, i la seva implicació en la construcció i rehabilitació d’edificis, ha impulsat aquesta fira que pretén reunir a participants, visitants i professionals dels sectors de la producció d’energia i la construcció sostenible.

L'objectiu principal de la fira és promocionar l’ús d’energies renovables, així com la utilització de tècniques de construcció i rehabilitació sostenibles, entenent que la manera com construïm va lligada als requeriments energètics de les edificacions i per tant al disseny de les instal·lacions de producció d’energia sostenible, d’aquesta manera es fomenta la construcció i instal·lacions d’edificis que siguin el màxim d'eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Dins de la fira es podran trobar tres espais sectoritzats:

  • Fabricants, instal·ladors, distribuïdors, comercialitzadores, enginyeries, consultories relacionades amb l’autoconsum elèctric
  • Empreses relacionades amb la bioenergia: biomassa, geotèrmia, etc.
  • Professionals del sector de la bioconstrucció: cases passives, fusta constructiva, assessoraments tècnics i arquitectònics, nous materials de bioconstrucció, etc.


A banda de l’espai expositiu, la Fira comptarà amb diferents activitats paral·leles com trobades professionals, conferències, projeccions audiovisuals, demostracions, concursos, entre altres.

Com a activitats rellevants, aquesta edició es posarà especial interès en la formació i divulgació de temes relacionats amb els sectors energètics i de la construcció, entre altres es podrà assistir a jornades tècniques sobre autoconsum elèctric, biomassa, geotèrmia, construcció amb terra, construccions saludables i sostenibles, fusta constructiva.

Aquesta fira s'adreça principalment a professionals del sector, però també a altres públics com poden ser estudiants, persones interessades en les energies renovables i la bioconstrucció, usuaris, l'administració, etc.

"Adreçada a empreses i a la ciutadania, la fira promou la utilització d’energies renovables i bioconstrucció."

L'equip de PEFC Catalunya estarem a l'estand encantats de conèixer-vos i informar-vos sobre la certificació PEFC.