Pròxima formació de reforç de Cadena de Custòdia a Espanya per entitats de certificació.

11 gener 2021
PEFC Catalunya rep el diploma del repte “BEURE SENSE PLÀSTIC”
20/12/2020
Arròs Montsià elimina el plàstic dels seus envasos per a l’arròs del Delta
20/01/2021

Pròxima formació de reforç de Cadena de Custòdia a Espanya per entitats de certificació.

Auditors de Cadena de Custòdia, revisors i responsables de la certificació experimentats esteu convidats a registrar-vos a una  sessió formativa de reforç de la nova norma de cadena de custòdia els dies 28 i 29 de gener de 2021.

Aquesta formació de reforç està dissenyada per a auditors, revisors o responsables de la certificació qualificats que desitgin emetre la certificació de la nova norma de  cadena de custòdia de 2020 PEFC.

L'emissió de certificats de les normes de 2020 només possible després de la finalització de la formació inicial, i una vegada que estigui acreditada la versió de la norma 2020.

Els detalls

La formació tindrà lloc els dies 28 i el 29 de gener, entre les 09:30 i el 14:00 CET i es durà a terme en línia utilitzant Microsoft Teams.

La formació proporcionarà una introducció a la norma revisada de l'any 2020 de Cadena de Custòdia, centrant-se en els canvis en el procés d'entrada-sortida, el sistema de Diligència de Deguda de  PEFC (DDS), els mètodes de cadena de custòdia i la certificació multisite. També cobrirà els canvis de l'estàndard de marques de referència de 2020 i l'estàndard de requisits del cos de certificació.

Abans de la formació, s'espera que els participants llegeixin les versions de 2020 dels estàndards de PEFC, juntament amb el resum dels canvis. Tots ells es poden trobar a la web de PEFC Espanya. . Els participants també disposaran d'estudis de casos previs a la formació, i hauran de proporcionar les seves respostes a l'expert tècnic.

La formació serà a càrrec pels experts tècnics internacionals de PEFC Marta Salvador i Pablo Narváez de PEFC Espanya.

La taxa de participació per a la formació de reforç  és de 290 euros per persona, excloent l’IVA.  El termini per al registre és el 14 de gener de 2021.

La formació es durà a terme en castellà.

Per registrar-vos, envieu un correu electrònic a Marta Salvador a msalvador@pefc.es.

Prova de coneixement

Després de la formació, els participants tindran tres setmanes per completar la prova de coneixement en línia. Els participants que superin aquesta prova rebran un certificat de formació de cadena de custòdia. Els participants que superin amb èxit la prova de coneixement s’afegiran al registre PEFC d'auditors, revisors i responsables de la certificació.