Arròs Montsià elimina el plàstic dels seus envasos per a l’arròs del Delta

20 gener 2021
Pròxima formació de reforç de Cadena de Custòdia a Espanya per entitats de certificació.
11/01/2021
PEFC entrevista a Karlos Arguiñano
21/01/2021

La Càmara Arrossera del Montsià és una cooperativa agrícola que reuneix més de 2.500 socis dedicats a conrear, elaborar i comercialitzar arròs sota la denominació d´origen protegida “Arròs del Delta de l´Ebre”.

Cultiven els arrossos exclusivament al Parc Natural de Delta de l´Ebre, un lloc privilegiat on la Mediterrània es troba amb les aigües del Riu Ebre. Aquestes peculiaritats, juntament amb el saber fer de la cooperativa, fan que l’arròs ofereixi qualitats excel·lents com el color blanc perlat dels seus grans i una capacitat excepcional d´absorció i de retenció dels sabors.

A Arròs Montsià han decidit prendre mesures per reduir l'impacte mediambiental en els propers anys, suprimint els envasos de plàstic de la varietat Extra i Bomba.

Amb aquest pas, “deixem de banda el plàstic i apostem per un nou envàs sostenible elaborat amb paper PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification), el sistema de certificació forestal que garanteix als consumidors que estan comprant productes de boscos gestionats de forma sostenible.”

 

Així doncs, “comprant un paquet d'Arròs Montsià ajudaràs a combatre la tala il·legal i fomentaràs les principals funcions que juguen els recursos forestals” com:

 

– Contribuir al manteniment de nombrosos ecosistemes i la diversitat biològica.

– Ser el suport econòmic de moltes poblacions rurals i l'origen d'una importantíssima indústria de la transformació.

– Col·laborar en la conservació, l'ús sostenible i millora dels nostres boscos.

 

Font: Arròs Montsià

Foto: Arròs Montsià