PEFC llança el Concurs de Fotografia “Cuidem els Boscos”

24 maig 2021
El portal Ruralcat, del Departament d’Agricultura de la Generalitat, publica una guia de la certificació PEFC a Catalunya.
17/05/2021
Nota Informativa sobre els plecs tècnics de licitacions de subministrament de biomassa
26/05/2021

En el marc de la campanya “Cuidem els boscos”, PEFC llança el concurs de fotografia homònim en Instagram a través de l'etiqueta #CuidamosLosBosquesFoto

PEFC llança el Concurs de Fotografia 2021 “Cuidem els Boscos”, dirigit a totes les persones que vulguin aproximar-se a la natura per a compartir, mitjançant una fotografia, la seva perspectiva més personal dels boscos i les activitats humanes lligades a ells.

En el concurs, que acaba el pròxim el 5 de juny coincidint amb el Dia Internacional del Medi ambient, s'acceptaran fotografies de paisatges, plans més detallats, animals o persones en un entorn forestal. Per a participar, les fotografies s’hauran de pujar a la xarxa social Instagram incloent l'etiqueta #CuidamosLosBosquesFoto i només es permetran lleus retocs digitals.

"Els guanyadors del concurs nacional tindran l'oportunitat de participar en el certamen internacional en el qual es decidirà el millor fotògraf PEFC entre diversos països"

Els premis del concurs estan patrocinats per empreses certificades i es componen de lots de productes amb certificat PEFC: assortit de productes ibèrics i mels de muntanya que garanteixen el seu origen sostenible i traçabilitat des del bosc fins al consumidor, i una ampolla de vi prèmium en edició especial, amb etiquetatge i embalatge PEFC.  Fuente La Virgen, Mel Muria i Abadia Retuerta seran les empreses subministradores dels productes.

Els guanyadors del concurs nacional tindran l'oportunitat de participar en el certamen internacional en el qual es decidirà el millor fotògraf PEFC entre diversos països.

No perdis l'oportunitat de participar en aquest concurs i uneix-te a PEFC en el suport i cura dels boscos!

PARTICIPA!

 

Amb aquest concurs, PEFC crida la societat a prendre consciència sobre els boscos, la seva biodiversitat i la necessitat de fomentar formes de vida i activitats sostenibles en els entorns forestals perquè, mitjançant accions de sensibilització, puguin continuar sent els escuts i guardians del nostre planeta. PEFC vol posar en valor la gestió forestal sostenible i el paper que juguen els boscos en la mitigació del canvi climàtic, la protecció dels serveis ecosistèmics i el desenvolupament sostenible. Així mateix, la conservació i les activitats forestals, dutes a terme pels silvicultors, gestors, propietaris forestals i els professionals del sector, ajuden a lluitar contra el despoblament de les zones rurals, causa principal de l'abandó i pèrdua dels ecosistemes. Igualment, mitjançant el foment d'activitats forestals sostenibles impulsades per la certificació PEFC es preserven les masses forestals fixant població i creant ocupació en el medi rural.

En aquest impuls per fomentar una consciència sostenible i avançar en polítiques de reconstrucció verda, PEFC vol fer partícips a tots els aficionats i professionals de la fotografia, amants i treballadors dels boscos a reflexionar sobre la natura través de l'objectiu de les seves càmeres.

 

Font i fotografia: PEFC Espanya.