PEFC Catalunya s'enorgulleix de presentar el seu nou i emocionant projecte: un llibre de receptes sostenibles en col·laboració amb reconeguts i reconegudes xefs. Aquesta obra culinària única reuneix la creativitat i el talent de destacats professionals com Ada Parellada, Carles Gaig, Carme Ruscalleda, Charo Val, l'escola ESHOB, Eduard Xatruch, Fina Puigdevall, els Germans Roca, els Germans Torres, Iolanda Bustos, Lluc Crusellas, Mateu Casañas, Neus Faiges, Oriol Castro, Paco Pérez, Paolo Casagrande, Pere Planagumà, Rafa Martínez, Rafel Muria, Sergi de Meià, Toni Sala i Xavier Pellicer.
Aquest llibre de receptes, concebut amb l'objectiu de promoure la gestió forestal sostenible, cerca inspirar als amants de la gastronomia a adoptar un enfocament més responsable i conscient cap als aliments que consumim. Cadascuna de les receptes incloses en aquesta obra mestra culinària reflecteix el compromís dels xefs participants amb els principis de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.
A través de la col·laboració amb PEFC Catalunya, aquests xefs han seleccionat acuradament ingredients provinents de boscos certificats PEFC, garantint així el seu origen sostenible i respectuós amb l'entorn natural.