PEFC Catalunya presenta el llibre de receptes sostenibles “El bosc a la taula”

12 juny 2023
Ex presidente de PEFC España y el nuevo presidente de PEFC España
Francisco Carreño, nou president de PEFC Espanya
06/06/2023
L’acte de la presentació del llibre ‘El bosc a la taula’
19/06/2023

PEFC Catalunya s'enorgulleix de presentar el seu nou i emocionant projecte: un llibre de receptes sostenibles en col·laboració amb reconeguts i reconegudes xefs. Aquesta obra culinària única reuneix la creativitat i el talent de destacats professionals com Ada Parellada, Carles Gaig, Carme Ruscalleda, Charo Val, l'escola ESHOB, Eduard Xatruch, Fina Puigdevall, els Germans Roca, els Germans Torres, Iolanda Bustos, Lluc Crusellas, Mateu Casañas, Neus Faiges, Oriol Castro, Paco Pérez, Paolo Casagrande, Pere Planagumà, Rafa Martínez, Rafel Muria, Sergi de Meià, Toni Sala i Xavier Pellicer.


Aquest llibre de receptes, concebut amb l'objectiu de promoure la gestió forestal sostenible, cerca inspirar als amants de la gastronomia a adoptar un enfocament més responsable i conscient cap als aliments que consumim. Cadascuna de les receptes incloses en aquesta obra mestra culinària reflecteix el compromís dels xefs participants amb els principis de la sostenibilitat i el respecte pel medi ambient.


A través de la col·laboració amb PEFC Catalunya, aquests xefs han seleccionat acuradament ingredients provinents de boscos certificats PEFC, garantint així el seu origen sostenible i respectuós amb l'entorn natural.

"Ens enorgullim de comptar amb la participació d'aquests xefs, que ens demostren com la cuina pot ser un vehicle poderós per a promoure la sostenibilitat i la consciència mediambiental."

Aquest llibre de receptes sostenibles no només ens brinda una àmplia varietat de plats exquisits, sinó que també ens convida a reflexionar sobre la nostra relació amb els aliments i la importància de prendre decisions responsables. A través d'aquestes receptes, descobrirem com gaudir d'una molt bona i equilibrada alimentació, al mateix temps que contribuïm a la protecció dels recursos naturals i la preservació dels boscos.

I per això i molts motius més ens enorgullim de comptar amb la participació d'aquests xefs, que ens demostren com la cuina pot ser un vehicle poderós per a promoure la sostenibilitat i la consciència mediambiental. Agraïm el seu compromís i dedicació per a inspirar un canvi positiu en la nostra manera d'alimentar-nos i en el nostre impacte en el planeta.

El llibre el trobarem a llibreries com la FNAC, l'Abacus, La Casa del Llibre, algunes llibreries de Barcelona com La Claret, Llibreria Vila, Llibreria Anglada, Santos Ochoa (Fabra i Puig)... a partir de dimecres 14 de juny!

Pots descarregar-te la DEMO del llibre amb la recepta de Lluc Crusellas, pastisser que va estar proclamat World Xocolata Masters 2022, el més jove a fer-ho de la història de la competició i també el primer català a aconseguir aquest títol.