Estrella Damm elimina els plàstics decorats que envolten els packs de llaunes

1 febrer 2021
PEFC entrevista a Karlos Arguiñano
21/01/2021
PEFC creix en sostenibilitat durant el 2020 gràcies a un sector forestal més resilient
09/02/2021

El nou embalatge està fabricat amb cartró procedent de boscos gestionats de manera sostenible i responsable, i suposarà la reducció de 99 tones de plàstic a l’any

Des d’avui, l’empresa  Estrella Damm ha anunciat que  ja produeix tots els packs de llaunes sense els plàstics decorats que les envoltaven, substituint-los per un embalatge elaborat amb cartró procedent de boscos gestionats de manera sostenible i responsable. Un projecte que suposarà la reducció de 99 tones de plàstic a l’any i que se suma a les iniciatives de la marca per aconseguir un packaging més ecosostenible.

D’aquesta manera, Estrella Damm elimina per complet els retràctils decorats de plàstic dels seus packs de sis, dotze i vint-i-quatre llaunes. El nou embalatge, fabricat amb fibres naturals que compten amb la certificació PEFC, es caracteritza per tenir les cantonades rodones i disposar de diferents opcions d’obertura, facilitant-ne la interacció amb el consumidor.

Un projecte que suposarà la reducció de 99 tones de plàstic a l’any, i que se suma a les més de 260 tones de plàstic que ja va eliminar l’any passat amb la substitució de les anelles de plàstic de les seves llaunes per unes altres de cartró 100% biodegradable també certificat PEFC i que ara s’exten a les marques Xibeca, Voll-Damm i Bock-Damm.

Amb aquestes dues iniciatives, Estrella Damm reduirà més de 359 tones de plàstic a l’any.

Un packaging més sostenible que ja pot trobar-se als punts de venda i que no fa més que reforçar el compromís d’Estrella Damm amb el medi ambient.

Damm amb el medi ambient.

Font: Estrella Damm / Foto: Estrella Damm