Fa un any que el català col·laborador del llibre El bosc a la taula, Lluc Crusellas (Santa Eulàlia de Riuprimer, Osona, 1996) va guanyar el títol de millor xocolater del món que atorga el prestigiós concurs internacional World Chocolate Masters (WCM), quan va sorprendre tothom amb un elefant gegant de dos-cents quilos de xocolata. D'aleshores ençà, de feina, no li n'ha faltada pas. Ha estat un any trepidant, intens, divertit i ple de noves aventures. "Ha estat un any de dormir poc i dedicar-hi moltes hores, però amb molta il·lusió. No hi ha hagut res que m'hagi fet mandra, sinó que han estat coses positives", relata. Crusellas ja era conegut a la comarca d'Osona, però el títol, certament, li ha permès de consolidar els productes i estendre'ls ràpidament.
Després d'haver guanyat el títol del WCM, el xocolater tenia una cosa ben clara: que la seva marca de xocolata, Eukarya, havia de créixer i renovar-se, tornar a néixer, segons que explica. I ho ha aconseguit. Un any després, ha obert una fàbrica de set-cents metres quadrats que li permet de crear la seva xocolata, vendre-la i distribuir-la.