PEFC en LIBER21

11 octubre 2021
PEFC rep el premi “Fomenta la Bioenergia 2021” concedit per Avebiom en Expobiomasa
05/10/2021
Seminari en línia gratuït per a rematants i importadors que comercialitzen fusta i productes de fusta
15/10/2021

Durant els dies 13, 14 i 15 d’octubre, PEFC participarà en la Fira Internacional del Llibre 2021 (LIBER21) amb l’estand "14E15" en el qual es farà l'activitat lúdica "Forest Quiz" per a parlar de boscos, llibres, bioeconomia, paper sostenible i molts altres aspectes del compromís mediambiental en el sector editorial.

El dijous 14, a les 13 hs., a la Sala 14.5 del Pavelló 14 d’IFEMA, PEFC organitza la taula rodona “El llibre en paper: economia circular i cultura per a una societat resilient. Deixa una bona impressió PEFC”. Serà moderada per Ana Belén Noriega, secretària general de PEFC Espanya i en ella participaran professionals del sector com José Ramón González, cap de servei de publicacions de l'Organisme Autònom de Parcs Nacionals (OAPN), Carlos Reinoso, director general de l'Associació Espanyola de Fabricants de Pasta, Paper i Cartó (ASPAPEL) i Tomás Orcoyen, expert en ecoedició.

La 39ª edició de la “Fira Internacional del Llibre” (39th International Book Fair) es realitzarà a la ciutat de Madrid, des del dia 13 d'octubre fins al 15 d'octubre de 2021.

La 39ª edició de la “Fira Internacional del Llibre” (39th International Book Fair) es realitzarà a la ciutat de Madrid, des del dia 13 d'octubre fins al 15 d'octubre de 2021. Compta amb un extens programa d'activitats com a taules rodones, conferències de professionals o lectures exclusives de reconeguts autors.

Està organitzada per IFEMA i promoguda per la Federació de Gremis d'Editors d'Espanya – FGEE-, se celebrarà de manera presencial i incorporant els avantatges del format digital comptant amb Guadalajara, Mèxic, com a Ciutat Convidada en Liber 2021. Aquesta convocatòria suposarà la trobada més gran internacional del llibre en espanyol, amb capacitat d'oferir oportunitats de negoci a les principals empreses editorials i dinamitzar el mercat del llibre.

 

Fonts:

PEFC Espanya

IFEMA