Seminari en línia gratuït per a rematants i importadors que comercialitzen fusta i productes de fusta

15 octubre 2021
PEFC en LIBER21
11/10/2021
A PEFC Catalunya estem d’aniversari i ho celebrem de manera sostenible
26/10/2021

Aquest seminari es realitzarà el dijous 21 d'octubre i es dividirà en dues sessions en el mateix dia, durant les quals s'actualitzarà a les empreses sobre els requisits del Reglament Europeu de la Fusta, EUTR.

La primera part del seminari es focalitzarà a oferir formació pràctica a Agents 1 i 2 (propietaris i rematants) i respondre preguntes relacionades amb les responsabilitats dels agents 1 i 2, com ara incorporar processos de diligència deguda en les cadenes de subministraments de la seva empresa i dificultats trobades, així com a realitzar degudament la declaració responsable.

La segona part del seminari es focalitzarà a orientar i explicar on trobar les eines rellevants per a complir amb EUTR desenvolupat durant el projecte, així com a resoldre dubtes en la importació de fusta, i es presentarà un cas pràctic d'importació de país exportador de fusta.

El seminari serà impartit per experts en EUTR i es focalitzarà a oferir formació pràctica perquè les empreses s'adaptin al EUTR.

El seminari serà impartit per experts en EUTR i es focalitzarà a oferir formació pràctica perquè les empreses s'adaptin a l'EUTR. Així mateix està organitzat per Baskegur, Cesefor, Foresna, l'Autoritat Espanyola Competent i Preferred by Nature.

Aquest taller es durà a terme com a part del projecte ' LIFE Legal Wood ' el qual té com a objectiu fer costat a les empreses que treballen amb fusta o productes de fusta a Europa a través del coneixement, eines i capacitació sobre els requisits de l'EUTR. El conèixer l'origen de la seva fusta no és solament un benefici per als boscos, sinó també per a la seva empresa. 

Per a consultar l'agenda completa del dia i inscripcions han dedirigir-se a preferredbynature.com