PEFC et convida a SIL BARCELONA

23 maig 2022
PEFC Espanya publica la memòria d’activitats 2021
16/05/2022
PEFC entrevista la motoserrista Laura Vallejo.
30/05/2022

PEFC et convida a SIL BARCELONA, la fira líder en Logística, Transport, intralogística i Supply Chain del Sud d'Europa i la principal trobada del sector logístic a Europa, que celebra enguany la seva 22a edició en la Fira de Barcelona.

El dimarts, 31 de maig, tindran lloc dues sessions:

De 12 h a 13 h, en el marc del Congrés Logistics&Industry, tindrà lloc la sessió "SUSTAINABLE SUPPLY CHAINS. Cadenes de subministrament sostenibles, circulars i transparents". Ana Belén Noriega Bravo, secretària general de PEFC España, moderarà la taula rodona en la qual s'abordaran les diferents estratègies i línies de treball per a aconseguir cadenes de subministrament en els diferents sectors traçables i amb garanties de sostenibilitat. Comptarà amb la participació de Frances Pi, Supply Chain Director Southern Europe de Veepee, Mickael Devena, Vice President Southern Europe & LATAM i Miriam Ribas, Sènior Strategic Account Director de Project 44 i Elena Zapata, Legal Manager de ACES (Associació de Cadenes Espanyoles de Supermercats).

 

 

"PEFC et convida a SIL BARCELONA, la fira líder en Logística, Transport, Intralogística i Supply Chain a la Fira de Barcelona el 31 de Maig"

De 17 h a 18 h, en el marc del Congrés Edelivery, tindrà lloc la sessió "SUSTAINABLE ECOMMERCE. La revolució de l'economia per a un ecommerce més sostenible" en la qual participaran Íñigo García, Head of Sustainable Development de Decathlon, Clara Balonga, Fundadora i CEO de Green Forest, José Luis Vázquez, Director of Business Intelligence d'Inquiet Moving Attitude, Rafael Pérez, Quality, Engineering and Strategic Programs Director de DHL Express i Ana Belén Noriega Bravo, Secretària General de PEFC Espanya. La sessió serà moderada per May López, Development Director d'Empreses per la Mobilitat Sostenible i en ella es dialogarà sobre solucions reals sostenibles en els àmbits de la logística del ecommerce per les quals apostar per a encaminar-nos cap a la bioeconomía. Al final de la sessió tindran lloc els "Premis de Mobilitat" de la mà de José Luis Sánchez Serra, CEO de Discovering Talent i en la qual es visibilitzaran diferents casos d'èxit.

Si vols assistir a la sessió i al congrés, envia'ns un email de sol·licitud a comunicacion@pefc.es per a poder facilitar-te els codis de descompte. Si no pots acudir de manera presencial, registra't de manera gratuïta al streaming amb el codi PEFCSilStream100.

 

T'esperem!