PEFC Catalunya celebra sorteig del llibre ‘El bosc a la taula’ amb premis exquisits i compromís ambiental

5 febrer 2024
Ampolla de plàstic pintada de color verd
Nova llei de la UE sobre l’etiquetatge: Només s’acceptaran etiquetes de sostenibilitat basades en sistemes de certificació oficials
29/01/2024
Llibres ecoedició
Ecoedició: Compte amb les marques blanques i segells no verificats
12/02/2024

Durant el transcurs del mes de desembre de l'any 2023, PEFC Catalunya va promoure i coordinar un sorteig destinat a tots aquells qui havien adquirit el llibre El bosc a la taula, llibre que promou la gestió forestal sostenible dels nostres boscos i ens ofereix una sèrie de receptes amb productes del bosc certificats PEFC, durant l'últim mes de l'any en curs. A l'inici del nou any, el sorteig va arribar a la seva conclusió, culminant amb el lliurament de premis, el qual va tenir lloc el dimecres 31 de gener. En aquesta ocasió, els afortunats guanyadors van ser Isabel Sala i Xavier Corominas, seleccionats de manera aleatòria entre tots els participants.

Els exemplars del llibre El bosc a la taula van ser adquirits pels compradors a les reconegudes llibreries L'abraçada, situada al Carrer de la Misericòrdia, a Vic, i Galatea, ubicada al Carrer de Jesús, a Reus.

Els privilegiats guanyadors del sorteig van ser obsequiats amb un val regal, el qual els atorgava l'oportunitat de degustar una exquisida comanda per a dues persones al restaurant El Rebost de Can Moragues, sota la batuta culinària del reputat xef Sergi de Meià, col·laborador del llibre.

El Rebost de Can Moragues emergeix com un destí gastronòmic singular, fusionant la dimensió culinària amb una botiga ecològica. El xef Sergi de Meià, figura de la cuina ecològica de proximitat a Catalunya, personifica l'essència d'aquesta proposta culinària única. El seu enfocament en la gastronomia no només reivindica el plaer dels sentits, sinó que també promou una consciència ambiental, subratllant la importància de la sostenibilitat i la responsabilitat ecològica en la nostra relació amb el medi ambient. A través de la seva cuina, el xef aposta per una alimentació que no només satisfaci els paladars, sinó que també recolzi els valors de respecte i harmonia amb la natura.